KUSTANNUSTEN LÄPINÄKYVYYS &
Optimointi

KUSTANNUSTEN LÄPINÄKYVYYS &
Optimointi

Yhdessä löytää yksilöllinen ratkaisu sinulle.

Jokainen yritys joutuu ottamaan harppaus ja tehdä digitaalista muutosta. Ei ole olemassa one-size-fits-all-ratkaisut, haasteet vaihtelevat myös suuresti. Tämä liittyy rakenteita, jotka ovat kehittyneet ajan mittaan, usein eri paikoissa, ja siihen, että eri osastot ovat vastuussa ostamalla laitteet, ohjelmistot ja tarvikkeet. TA Triumph-Adler kumppaneita, joilla voit auttaa luomaan avoimuutta tarvitset. Tämä sisältää suorittaa yksityiskohtaisia analyysi löytää oikea ratkaisu, jonka avulla voit minimoida kustannukset ja maksimoida tehokkuutta.

"Voimme auttaa asiakkaitamme maksimoimaan niiden tehokkuutta."

Markus Notz, Head of Project Management & Analyysi

Kolme kysymystä Markus Notz

Kysymys:Miksi yritykset tarvitsevat keskittyä heidän asiakirjat ja tiedot, prosessit?

Vastaus:Digitaalinen muutos alkaa analysoimalla paperipohjaiset prosessit, erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Teknologiset muutokset vaativat paljon enemmän joustavuutta. Tällä on suora vaikutus jokapäiväistä liiketoimintaa ja siihen liittyvät prosessit. Optimointi mahdollistaa merkittäviä säästöjä aikaa ja rahaa.

Kysymys:Missä on eniten potentiaalia löytyy?

Vastaus:Tämä olisi kirjanpito -, oikeus-ja logistiikka-osastot, joissa on merkittävää potentiaalia. Tämä on seurausta prosessien ne yksiköt, jotka ovat kehittäneet pitkän ajan kuluessa. On tärkeää ottaa huomioon infrastruktuurin ja tuotannon järjestelmät sekä sen integrointi osaksi yrityksen, joka voi vaikuttaa myös yritysten menestyksessä.

Kysymys:Mitkä ovat tulokset toimitetaan TA Triumph-Adler-analyysi?

Vastaus:Tavoitteena on saada syvempää ymmärrystä prosessin ja tunnistaa heikot kohdat ja mahdollisuuksia parannuksiin. TA Triumph-Adler aina ottaa kokonaisvaltainen lähestymistapa, joka tunnistaa erityisiä vaatimuksia yksittäisen asiakkaan. Lyhyesti sanottuna, asiakkaan hyötyjä strategisella tasolla ottaa standardoituja prosesseja, tuottaa kustannus-ja synergiaetuja, hankkia resursseja uuden toiminnan puitteissa digitointi ja vähentää työntekijöiden työtaakkaa. Operatiivisella tasolla tämä edellyttää tiivistä, yksinkertaistettu seuranta tulostin ja kopiokone-laitteisto, yhdessä kohonnut saatavuuden ja asianmukaisen tietoturvan tason.

p-2-4-3-referenz-grosssand-inhalt-2.jpg

Meidän menestystarina: TA ja Brutto-Hiekka Sairaala

Sairaalat täytyy toimia kuin liiketoimintaa nykymaailmassa.

Lue koko menestystarina.

p-2-4-3-referenz-grosssand-inhalt-2-data.jpg

Meidän menestystarina: TA ja Brutto-Hiekka Sairaala

Sairaalat täytyy toimia kuin liiketoimintaa nykymaailmassa.

Lue koko menestystarina.

"Valikoiva automaatio tekee yrityksen prosesseja liikkuvampia, nopeampia ja intuitiivinen."

Markus Notz, Head of Project Management & Analyysi