Mikä rooli tulee
digitointi pelata minun
yritys 5 vuoden aikana?

Mikä rooli on digitalisaation pelata at oma yritys 5 vuoden aikana?

Meidän vastauksia Toimitusjohtajat & Toimitusjohtajat

Ottaa digitaalinen agenda on nykyään välttämätön, jotta pysyy kilpailukykyisenä yrityksenä tulevaisuudessa. On suuria mahdollisuuksia sekä useita riskejä, jotka on otettava huomioon. Kehitämme räätälöityjä asiakirjat, tiedot, ja IT-ratkaisuja, jotka takaavat yrityksen on sijoitettu optimaalisesti digitaaliaikaan.

Monin tavoin, me katsomaan isompaa kuvaa sinulle inhimillisten voimavarojen ja työympäristön suunnittelun aikana tämä jännittävä matka. Keskeinen kysymys tässä on se, mitä työntekijät tarvitsevat tulevaisuudessa. Digitaalinen elämäntapa on vakiintunut osa nyky-yhteiskuntaa. Tässä mielessä, mitä työpaikalla tulevaisuus näyttää? Yksi asia on varma: Työntekijät vaativat enemmän ja enemmän kannalta liikkuvuutta ja joustavuutta. Mutta halusimme sukeltaa syvemmälle aiheeseen ja siksi lyöttäytyi markkinatutkimus-ja konsulttiyritys IDC käynnistää tutkimus aiheesta, joka tuotti paljon mielenkiintoisia oivalluksia. Toinen IDC tutkimuksen alalla on oikeus 'Tulevaisuuden Liiketoiminnan Maailma 2025 – Miten digitalisaatio muuttaa maailmaa yhdessä.

Kuten näette, meidän pitää tiukasti silmällä tulevaisuutta. Sillä Toimitusjohtajat ja toimitusjohtajien kuten sinä, on järkevää katsoa onnistuneen mallit huomenna inspiraatiota. Siksi me mennä suoraan lähde tällaisia malleja, jotka on elinvoimainen start-up kohtaus. TA Triumph-Adler yrittää tehdä paljon enemmän kuin vain sopeuttaa sen liiketoiminta malli digitaalisessa maailmassa. Etsimme esittää sinulle todella state-of-the-art ratkaisuja. Yhteistyötä start-up kohtaus on siksi looginen seuraava askel meille.

Koska päätöksentekijä, sinulla on pitkä lista erät asialistalla, jotta voidaan varmistaa, että digitaalinen muutos on menestys at your yritys. Suunnitellut muutokset vaikuttavat usein enemmän kuin yksi osasto usein sijaitsee eri paikoissa. Tämä tekee siitä entistä tärkeää säilyttää selkeä painopiste. Siksi olemme lisänneet osio 'In Focus', josta löydät yksityiskohtaista tietoa erityisistä aiheista ammattimaisesti kuratoinut tiimimme.

Mitä me tarjoamme

Kehitämme räätälöityjä asiakirja, tieto-ja IT-ratkaisuja, jotka takaavat yrityksen on sijoitettu optimaalisesti digitaaliaikaan.