"Valtakunnallinen palvelu
ilman hidas
vauhti suuri
corporation."

Joachim Klamroth, Johtaja Nordgetreide GmbH & Co KG

"Valtakunnallinen palvelu ilman, että hidas vauhti suuri yhtiö."

Joachim Klamroth, Johtaja Nordgetreide GmbH & Co KG

Nordgetreide GmbH & Co KG

Nordgetreide on sitoutunut laatu, ammattitaito ja palvelu. Yritys, jossa sen kotipaikka on pohjois-Saksassa Lyypekin satama, voi muistella lähes 50 vuoden historia. Joachim Klamroth, Johtaja Nordgetreide GmbH & Co KG, kuvailee kokemusta työskentelystä TA Triumph-Adler. Ihana kumppanuus.

Alkuperäinen tilanne

Tuottaa erilaisia viljaa on erittäin haastava hanke. Me ja meidän 400 työntekijää Nordgetreide tehdä erilaisia tuotteita Euroopan vähittäiskaupan ja teollisuuden aloilla kolme kasveja. Määrä viljaa tyyppejä käytetään valmistaa GM ja luomutuotteita. Perustettiin noin 50 vuotta sitten, Nordgetreide on yhdessä liikennöi kaksi kansainvälistä yritystä: Laurens Spethmann Tilalla, joka toimii Euroopan markkinoilla, ja Peter Cremer Tilalla, joka ylläpitää maailmanlaajuinen verkosto yhteistyökumppaneita. Laatu, palvelu, luotettavuus ja kustannustehokkuus kaikki pelata kriittinen rooli meidän yritys. Järjestelmän korkean käytettävyyden, nopeat vasteajat ja luotettava, johdonmukainen palvelu meidän palveluntarjoajat ja yhteistyökumppanit ovat tärkeitä yritykselle. Siksi teimme päätöksen mennä TA Triumph-Adler meidän kumppani dokumenttien hallinta.

Ratkaisu

Otimme tietoisesti lähestymistavan löytäminen dokumenttien hallinta kumppani. Ennen ensimmäistä kokousta, lähetimme Karin Gogolla, Asiakirja Konsultti TA Triumph-Adler, pitkä lista kysymyksiä sekä tietoa Nordgetreide on erityisiä vaatimuksia, jotka liittyvät ensisijaisesti FollowMe tulostus -, tietosuoja-ja SAP-tukea. Yksi päivä myöhemmin, myyntiedustaja istui kanssamme toimistossa valmis antamaan vastauksia moniin kysymyksiin. TA Triumph-Adler esitys oli fantastinen. Ne ei jättänyt kysymyksiä vastaamatta, ja palveluiden valikoima oli vaikuttava. Kuin olisin pian selville, TA Triumph-Adler tarjoaa helppous täysi-kattavuus-palvelun ilman, että hidas vauhti suuri corporation.

Matkustin pian sen jälkeen TA Triumph-Adler Professional Services GmbH Schwerin. Halusin vierailla laitoksessa ja näe itse, miten palvelu rakenteet ovat perustaa jotta saadaan määrätyn palvelun taso. Minulla oli " aha " hetki, kun olin siellä.

"Olin vaikuttunut nopeus palvelun prosessit ja miten hyvin ja tehokkaasti kaikki on onnistunut. "

Joachim Klamroth, Johtaja Nordgetreide

Teknikot edes merkitty, kun ne ovat päällä. Jos on koskaan mitään viivästyksiä, puhelu on sijoitettu asiakkaan ilmoittamaan niistä välittömästi.

TA Triumph-Adler alkoi touring yritys paikkakunnalla. Tämän mukaan yritys on alun perin käsitellä kysymyksiä, kuten: Mikä printer järjestelmät ovat käytössä, ja missä? Joka työnkulut ovat ne käytetään, ja millaisia määriä? Millaisia ratkaisuja toimisi paremmin?

TA Triumph-Adler sitten toteutettu TOM (Total Output Management) konseptin yhdessä MPS (Managed Printer Services) käsite. Laittaa tämä numerot, 73 yksilöllisesti räätälöity printer järjestelmät ovat käytössä viidellä paikkakunnalla, kaikki keskitetysti hallinnoima TA Ohjaamon®, Web-pohjaisen asset management-työkalu TA Triumph-Adler.

Tulos

TOM ja TA Ohjaamon® antaa meille yleiskuvan kaikista tulosta asemat ja samalla myös tuottaa mahdollisimman suurta avoimuutta koskevia kustannuksia ja määriä ja havaita virhe viestejä välittömästi. Lisäksi materiaalit, kuten väriaineen ovat automaattisesti järjestää uudelleen, kun ne ovat loppumassa. Kun jokin tarjoaja voi täydentää varastot, kun ne laskee alle määritetyn tason, palvelu, joka TA Triumph-Adler tarjoaa tekee vaikutuksen meille aikaa ja jälleen. Perustuu nykyiseen tulostus kuvioita, se havaitsee, kun tulostimeen tulee jokin korvaava kasetti ja sitten toimittaa sen heti, kun se on tarpeen.

Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, follow-me-tulostus palvelu TA Triumph-Adler. Olemme etsineet vähentää tulostimet yritys mutta eivät voi tehdä niin, koska luottamuksellinen materiaali on painettu. Kun pääsin tulostimeen, esimerkiksi, siellä saattaa olla joku muu odottaa hänen asiakirjat voidaan tulostaa. TA Triumph-Adler asennettu sen Follow2Print ja aQrate ratkaisuja, meidän yritys korjata tämä ongelma. Uuden set-up, tulostaa työ, joka on luotu ei ole painettu, kunnes työntekijä on tullut hänen tai hänen valtakirjansa laitteen osana todennusprosessia. Lisää että, tulostaa asiakirjoja voidaan kerätä milloin tahansa yrityksen sisällä.

aQrate myös varmistaa muun muassa, että kaikki työntekijät voivat nähdä niiden yksittäiset ohjauspaneelit tulostimen näytössä toimittaa parannettu käyttäjän kokemus. Käytämme siru authentication, että jokainen työntekijä käyttää päivittäin antamaan yhtiön rakennukset.

Se aQrate ratkaisu auttoi myös tehostaa muita sisäisiä rakenteita. Meillä oli ensisijaisesti käyttänyt analogisen faksin toiminnot monitoiminen tulostimia, jotka lähettää fakseja kautta puhelin järjestelmä. TA Triumph-Adler tulosta järjestelmiä, me nyt käyttää fax-palvelimet yksinomaan lähettää fakseja ja vastaanottaa niistä käyttämällä e-mail palvelimet. Tämä on etu, että fakseja ei voi tulostaa, jollei sitä tarvita ja ne voidaan myös jakaa tehokkaasti sähköpostitse ja lukea, kun out of office.

Työskentely TA Triumph-Adler on antanut taloudelliset etuudet samoin. Se antoi meille mahdollisuuden vähentää merkittävästi kustannuksia, kun pitää laskea määriä jatkuvasti.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

illu-im-fokus.jpg

Tarkennus: Klikkaa tästä nähdäksesi meidän ydin aiheista

TA Triumph-Adler tarjoaa tarvittavat avoimuutta ja löytää yksilöllinen polku kohti kustannusten minimointi ja tehokkuuden optimointi.
header-kostenoptimierungd.jpg

Polku alentaa kustannuksia ja lisää tehokkuutta

Meidän prosessi analyysi tarjoaa yrityksellesi useita keskeisiä etuja, kuten se lähtee digitaalinen muutos sen prosesseja. Lue lisää nyt.
p-4-1-produktfinder-header.jpg

Tehokas laitteisto toimisto tulevaisuudessa.

Haluatko säästää aikaa ja rahaa teidän työnkulkuja? Sitten me olemme siellä auttaa sinua meidän laitteisto-ratkaisuja ja innovatiivista teknologiaa.