TULOSTA & SKANNAUS
RATKAISUJA

TULOSTA & Skannaus RATKAISUJA

Asiakirjahallinnon ensisijainen tehtävä on ratkaista ongelmat.

Paperi on väline avata kaikki sisältö. Digitaalisen ikä on kuitenkin edelleen ongelma syntyy liittyvät joustavuuden puute. Jos asiakirjat ovat saatavilla vain painetun, niitä ei voida muokata jälkikäteen. Ongelma, kuitenkin, itse asiassa alkaa paljon aikaisemmin kuin tämä, kun tiedostot on painettu suojaamattoman prosessi. Tästä syystä, TA Triumph-Adler kehitetty kompakti ohjelmisto ratkaisut on suunniteltu vastaamaan näitä erityiskysymyksiä.

Kolme kysymystä Olaf Änkyttää

Kysymys:Mitä hyötyä digitointi asiakirjoja?

Vastaus:Työntekijät viettävät 142 tuntia vuodessa arkistointi ja dokumenttien etsimiseen. Tämä luku on edelleen liian korkea. Aika on tullut yksi tärkeimmistä valuuttojen markkinoilla. Yritykset, jotka hyödyntävät modernin skannaus, arkistointi ja työnkulun ratkaisut on enemmän aikaa keskittyä omaan ydintoimintaansa ja kilpailukyky paranee.

Kysymys:Miten asiakirjoja turvallisesti ja yksinkertaisesti digitoitu?

Vastaus: Tärkein vaatimus on optimaalinen character recognition (OCR) - ohjelmisto, joka tunnistaa automaattisesti skannattuja asiakirjoja. Nämä asiakirjat voidaan sitten muuntaa Word -, Excel-tai PDF-tiedostoihin ja sitten helposti muokata ja arkistoida.

Kysymys: Mitä etuja tarjoamia TA Triumph-Adler ratkaisuja?

Vastaus: Aloitamme tarkasti tutkia mitä vaaditaan, on se vain skannaus, arkistointi tai täysin digitalisoitu työnkulku digitaalinen laskutuksen prosesseja, esimerkiksi. Tärkein etu on, että meidän ratkaisut ovat täydellisesti sovitettu vastaamaan asiakkaan erityisvaatimuksia. Yksi todellinen hyöty on kyky etsiä, muokata ja nopeasti löytää tiedostoja. Intuitiivinen one-touch-toiminnon kautta MFP-järjestelmän näyttö tekee myös arkistointi paljon helpompaa.

"Lyhyesti sanottuna, me tunnistaa tietoturva-aukkoja ja poistaa ne."

Olaf Änkyttää, Johtaja Markkinointi Ratkaisu

Ratkaisu turvallisuuden ongelmia print-järjestelmä!

Ammatillisen hakkerit ovat alkaneet kohdistaminen tulostin ja monitoiminen järjestelmiä viime vuosina saada tietoja yksityisten yritysten ja julkisten laitosten. TA Triumph-Adler kertoo, miten saavuttaa tehokas turvallisuus.

Vastaus on salattu tulostus. Salaus on pitkään ollut standardi käyttää, kun siirtää ja tallentaa tietoja online banking. Yksi tekijä, ihmiset usein unohtaa on, että kiintolevyt ja muut osat tulostimen järjestelmät ovat avoin hyökkäys monista eri suuntiin, sillä kaikki tiedonsiirto voidaan rekonstruoida.

Mitkä ovat turvallisuuden vaatimukset? TA Triumph-Adler mielellään neuvoo, mitä ohjelmistoja ratkaisu on oikea sinulle.