TA TRIUMPH-ADLER
SOFTWARE SOLUTIONS -

TA TRIUMPH-ADLER OHJELMISTO RATKAISUJA

Meidän TA Software Solutions

Erityiset vaatimukset vaativat konkreettisia vastauksia. Jokainen asiakas on erilaiset vaatimukset. Meidän tavoite on aina sama: tehdä prosesseja oman yrityksen mahdollisimman tehokasta. Tästä syystä emme tarjoa off-the-hylly ratkaisuja, mutta räätälöityjä ratkaisuja.

bild-capture-distribution.jpg

1. Capture & Jakelu

Meidän Capture & Jakelu Ratkaisuja yksinkertaistaa digitointi -, jakelu-ja edelleen käsittely asiakirjoja. Tämä sisältää:

bild-cost-control-security.jpg

2. Kustannusten Hallinta & Turvallisuus

Meidän Kustannusten Hallinta & Security-Ratkaisujen avulla salaus ja todennus tulostustöitä. Näitä ratkaisuja ovat:

bild-print-connectivity.jpg

3. Tulosta & Yhteydet

Meidän Tulosta & Liitettävyys Ratkaisuja varmistaa, digitalisointi, muuntamisen ja jakelun asiakirjojen. Tämä tarkoittaa merkittävää kiihtyvyys -, automaatio-ja yksinkertaistaminen yrityksesi prosesseja. Seuraavat ratkaisut ovat hyödyllisiä:

bild-mobile-cloud-solutions.jpg

4. Mobile & Pilvi Ratkaisuja

Meidän Mobile & Pilvi Ratkaisuja, älypuhelimet ja tabletit mahdollistavat langattoman tulostuksen ja skannauksen. Ei ole väliä missä olet. Tämä sisältää:

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

p-6-unternehmen-header.jpg

Mitä me teemme, ja miten voit hyötyä tästä.

TA Triumph-Adler on saksalainen yritys, jolla on pitkä ja rikas menneisyys – yritys, joka pystyi onnistuneesti tehdä siirtyminen kirjoituskoneet digitaaliaikaan.
header-informationsmanagementmin.jpg

Sinun digitalisoinnin kumppani: TA Triumph-Adler

Me laittaa sinut in paras mahdollinen asema syöttää digitaalinen ikä, joka tarjoaa täyden valikoiman ratkaisuja, sekä iso ja pieni. Lue lisää nyt.
adobestock-106606376-header-professional-service.jpg

Palvelumme: lisäarvo on se, mitä me tarjoamme

Kun soitat, olemme täällä palvella sinua heti. Tarjoamme nopeaa & hässäkkä-ilmainen tuki. Olemme aktiivinen ja on henkilöstöä paikan päällä auttaa sinua ei ole aikaa.