TA BusinessOptimizer Mail: Digitaalinen e-mail varastointi - audit-yhteensopiva & täysin researchable

  • Ensimmäinen ECM ratkaisu irtotavarana liiketoiminta kehittyi yhdessä sisaryhtiö Ceyoniq Technology GmbH
  • Uusi käyttäjäystävällinen ja kattava ratkaisu e-mail arkistointi audit-yhteensopiva varastointi ja noudattamista säilytysajat
  • Täysin researchable arkiston avulla on mahdollista luoda "tietokannan"

Nürnberg, 21. Kesäkuuta 2017. TA Triumph-Adler GmbH tarjoaa nyt kattavan ratkaisun digitaalisen e-mail varastointi "TA BusinessOptimizer Mail". "TA BusinessOptimizer Mail", jonka avulla käyttäjät voivat arkistoida sähköpostiviestejä tarkastus-yhteensopiva tavalla, hyötyvät ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällinen researchable e-mail-tietokannan, sekä lievittää rasitusta e-mail server. Ohjelmisto voidaan hoitaa käyttäjille, joilla ei ole aiempaa tietoa tai koulutusta. Ohjelma perustuu "nscale" ohjelmisto Triumph-Adler on sisko yritys Ceyoniq Technology ja sitä voidaan käyttää pohjana laajentaa ECM tai DMS-järjestelmään.

"TA BusinessOptimizer Mail" tarjoaa täyden oikeudellisten vaatimusten noudattaminen for digital business-mail: väärentää ja ei-poistettavissa varastointi, jonka avulla käyttäjät voivat arkisto liiketoiminnan kannalta merkityksellisiä sähköpostiviestejä ehdoton oikeudellinen varmuus ja tarkastuksen compliance - mukaan GoBD, AO, HGB ja Kunniani. Esimerkiksi, oikeudellisesti määrätty säilytysaika voi olla havaittu vero-asiaan liittyvät asiakirjat, sähköpostit tarjonnan todisteita voidaan viedä tarvittaessa, tai myöhempi muuttaminen viestit voidaan estää. Avoimuus: Vastuullinen osapuoli voi myös käyttää "TA BusinessOptimizer Mail" voit seurata kuka on lähettänyt tai vastaanottanut sähköposteja ja milloin.

Kattava toiminnallisuus ja helpotusta taakan postin palvelimia

Lievittää taakkaa sähköpostipalvelimia: "TA BusinessOptimizer Mail" ei tallenna saapuvat sähköpostit, mukaan lukien kaikki liitteet, yritys-ja sisäinen sähköpostipalvelin, vaan siirtää koko sähköpostin kirjeenvaihto TA BusinessOptimizer Mail archive-järjestelmän kuin se saapuu. Sama koskee myös lähtevät sähköpostit. Käyttäjille sähköpostiviestejä hyödyntämistä ja käyttäjäystävällinen haku-toiminnon "TA BusinessOptimizer Mail": Käyttäjät voivat etsiä tallennettujen sähköpostiviestien ja niiden liitteiden käyttämällä koko tekstin haku tai käyttämällä parametreja, kuten aihe, päivämäärä, tiedostomuoto tai osoite.

Muuntaminen e-mail arkisto "tietokannan"

"TA BusinessOptimizer Mail", jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa niiden e-mail archives osaksi kätevä e-mail-tietokannan mukaan lukien kommentteja laskut, sopimus, sopimukset, tilaukset tai hinnastoja. Tämä tarkoittaa, että vaikka laajat aineistot voidaan nopeasti hakea. Käyttäjät voivat määrittää yksityiskohtaisesti, onko kaikki sähköpostit tulee arkistoida ("jounaling" - toiminto), tai vain aikaisemmin määritelty osa (postilaatikon arkistointi). Lisäksi sovellus toimii kätevä elpyminen functionm, jota voidaan käyttää siinä tapauksessa, e-mail server vika, esimerkiksi.

Helpotusta ja suojaa roskapostia vastaan

Asennuksen helppous: "TA BusinessOptimizer Mail" voidaan integroida olemassa olevan infrastruktuurin tai IT-johto. Koska sovellus toimii taustalla ilman käyttäjän toimia, se ei vaikuta työnkulkua tai käyttäjä on tavallinen tapa toimia. Lisäksi sähköpostin palvelimet ovat myös helpottunut "single instance storage": Tämä on, koska "TA Liiketoiminnan Optimizer Mail" tunnistaa identtiset sisältöä jo tallennettu sähköpostit, sekä serial mail laukausta monet vastaanottajat eivät ole päällekkäisiä niitä. "TA BusinessOptimizer Mail" vain arkistot, sähköpostit, että hyväosaisten jo kulunut yritys on roskapostin suodatin. Näin vältetään riski, että ei-toivotut sähköpostiviestit tallennetaan.

Hyvin varustettu tulevaisuudessa

Olaf Änkyttää, Johtaja Markkinointi Ratkaisu: "laillisesti-pohjainen arkistointi liiketoiminnan e-mail liikennettä toteutettu vuodesta vuoden alusta vaatii käyttäjän-ystävällinen -, tarkastus-valituksen ratkaisu, jossa on laaja valikoima toimintoja. Tämä on ainoa tapa estää mahdolliset haitat puute tietoja tarkastuksen aikana. TA BusinessOptimizer Mail, voimme tarjota tuotteen, joka on preciselay räätälöity käyttäjän tarpeisiin. Tämä ei ole monimutkainen enterprise content management system, mutta silti tarjoaa tärkeimmät toiminnot ECM e-mail alueella. Pyynnöstä käyttäjät voivat tietenkin, laajentaa ohjelmiston afill ECM milloin tahansa.

Laajennus uusi soltuion ja palvelukonsepteja

"TA BusinessOptimizer Mail" on ensimmäinen ECM ratkaisu irtolasteja liiketoimintaa, jonka tarjoamme yhdessä meidän sisar yritys Ceyoniq Technology GmbH", sanoo Tohtori Daniel Wagenführer, General Manager Liiketoiminnan Kehitys Liikevaihto & Service Group. "Olemme siis jatkaa strategiamme jatkuvasti laajeneva uusia ratkaisuja ja palvelukonsepteja."

TA Triumph-Adler GmbH

TA Triumph-Adler GmbH on saksalainen asiakirja liiketoiminnan asiantuntija. 117 vuoden historia tarkoittaa, että se on tuotemerkki yksi maailman rikkaimmista perinteet TIETO-ja viestintätekniikan alalla. Tänään yhtiö kehittää ja toimittaa kokonaisvaltaisia managed document services (MDS), jotka kattavat koko asiakirjan käsittely prosessi. Tavoitteena on tukea meneillään olevaa suuntausta kohti verkostoitumisen ja käyttöönotto office-työtä. Palveluihin kuuluvat yksilö-analyysi ja neuvoja yrityksen asiakkaita, täytäntöönpano IT-pohjainen asiakirjan työnkulun ja jatkuva prosessi optimointi käyttäen omien varojen ja järjestelmän hallinta ratkaisu TA Ohjaamo, joka on saanut palkintoja, kuten IT Innovation Award 2011. Yritys on täyden valikoiman toimittaja dokumenttien hallinnan ja toimii in-house financial service provider nimeltä TA Leasing GmbH: n, joka tarjoaa yritysasiakkaille laajan valikoiman rahoitus valinnat. TA Triumph-Adler on tunnettu henkilökohtainen asiakaspalvelu ja laajat palvelut eri puolilla Saksaa, joka on sertifioitu TÜV Süd. Saksassa yhtiö jakaa kautta suora myynti tiheä verkosto alueellinen Ratkaisu Keskukset 35 paikkakunnalla, joista 29 ovat jakelu sivustoja. Päälle näistä on 13 edelleen paikkakunnalla viiden maissa sekä jakelu kumppanit EMEA-alueella. Kanssa Triumph-Adler foundation 'Triumph für Kinder' (tili ei ole. 5 260 500, Haara koodi 760 400 61), yhtiö ottaa sosiaalinen ja sosiaalis-poliittinen vastuu, on sitoutunut ympäristön suojeluun ja seuraa tehokas ja kattava corporate governance strategia. Lokakuussa 2010, Kyocera Document Solutions Inc., perustuu Osaka, Japani, hankki 100 prosentin osuuden TA Triumph-Adler GmbH: n ja sen rekisteröity UTAX brändi. Yhtiö on sen pääkonttori on Nürnbergissä ja sen operatiivinen pääkonttori Norderstedt, joka sijaitsee hieman pohjoiseen Hampurista.